Profil thumb Thomas Knutsen - eier av Inperzepta

3D-visualisering av bygg

Inpercepta har lang erfaring med å visualisere eiendomsprosjekt basert på tegninger eller arkitekts 3D modell. Vi får prosjektet til å skinne!
Vi kan også lage komplett markedspakke med landingsside, lead generation og markedsføringsmateriell

"Kvalitets 3D visualisering trenger ikke koste skjorta"

Hva vi tilbyr av 3D-visualisering

Vi finner en stil som passer for ditt prosjekt

Om du skal selge leieligheter til førstgangskjøpere, eller til “godt etablerte” eller det er næringseiendommer. Vi vet hva din målgruppe vil se i et prosjekt og vi tilpasser stil og uttrykk etter det.

Vi har effektivisert arbeidsflyten

Vi bruker online hjelpemidler hvor du kan kommentere på de forskjellige 3D elementene direkte i browseren. Vi vil kunne påvirke alle aspekt i prosesssen, alt fra kameravinkler, hvilke materialer og farger og bruk av miljø

Materiell for sosiale medier

Vi kan animer bildene eller lage video. Dette er svært effektivt på spesielt sosiale medier for å fange folks interesse til ditt prosjekt.

Full pakke

Vi kan ta oss av alle aspekt rundt lage en salgmateriellpakke for ditt prosjekt. I tillegg. til selve 3D bildene lager vi også materiell for sosialemedier, landingsside med f,eks leilighetsvelger, kontaktskjema m.m. 
Vi kan også lage grafisk profil og trykksaker.

Vanlige Spørsmål & Svar

Å lage 3D bilder er en nøysommelig jobb, og det tar nok litt tid. Vi har klart på 2 uker, men vanlige er at slike prosesser tar 3-4 uker. 

Dette kan du i stor grad bestemme. Jo større bilder, jo lengre tid tar det for en renderingdatamskin å produsere, så kostnadene vil øke etter størrelse. Vi gir vanligvis tilbud på bilder som har en oppløsning på ca 3500px i bredde.

Galleri

Hva våre kunder sier

Få et tilbud på ditt prosjekt.

 Gi litt informasjon om prosjektet. F.eks om hvor mange bo.enheter, hvor mange 3d renderinger dere trenger, om ønsker, sosiale medier markedsføringspakke og/eller landingsside.

Du kan da raskt få et innledende tilbud. Fra der tar vi et møte der vi går nærmere inn på tilbudet og event lager et oppdatert tilbud basert på konkrete behov/kompleksitet på akkurat ditt eiendoms-prosjekt.