Google
5/5

Vi design som skiller seg ut

Å designe er rett og slett den mest morsomme delen av jobben!

God design som passer til ditt merkenavn, ditt publikum, din bedriftskultur etc er en prosess som et et samspill mellom deg og oss. Et godt samspill gir bedre grunnlag for inspirasjon og det endelige resultat.

God design er hele tiden en “trade off” mellom at man ønsker en super kul design men samtidig gi gode brukeropplevelser basert på “best practice” – Dette har vi fokus på.

Slik er prosessen vår.

1

Vi har innledende 1-2 møter der vi blir kjent med bedriften, vi gjør research på kundegruppen og vi kikker på andre websider i din bransje

2

Vi designer med “mock ups” verktøy – det betyr at vi lager websider for desktop og mobil som ser ut som fungerende websider , men altså helt strippet for funksjonalitet. Dette er for å studere design, visuelt hierarki osv. Når man jobber i et slikt design mock-up verktøy er det lett å gjøre endringer, vurdere forskjellige forslag opp mot hver andre og ikke minst få feedback fra deg. Vi beregner at 2 “runder” i denne fasen.

3

Når designet er spikret begynner jobben med å programmere websiden- Det er fortsatt fult mulig å gjøre mindre designendringer også i den prosessen, men hoved design og struktur skal vi ha spikret i fase 2.