Profil thumb Thomas Knutsen - eier av Inperzepta

Vi elsker design som skiller seg ut

An iceberg with a deep crevasse or fissure, and the contours of melting ice, in Antarctica.

God design som passer til ditt merkenavn, ditt publikum, din bedriftskultur etc er en prosess som et et samspill mellom deg og oss. Et godt samspill gir bedre grunnlag for inspirasjon og et optimalt sluttresultat.

God design er hele tiden en “trade off” mellom at man ønsker en super kul design men samtidig gi gode brukeropplevelser basert på “best practice” – Dette har vi fokus på.

Slik er vår designprosess

1

Vi har innledende 1-2 møter der vi blir kjent med bedriften, vi gjør research på kundegruppen og vi kikker på andre websider i din bransje.

2

Vi setter opp “Wire frame” – Det er websidens “skjelett” –  et forenklet oppsett av sider, relasjonene mellom sider og hvilke element som skal med på hver side. 

Dette er en fase du trenger å være tilgjengelig for kommentarer og ønsker. 

3

Vi designer dine websider med et “mockup” verktøy først – det betyr at vi lager sider som ser ut som fungerende websider , men altså nesten strippet for funksjonalitet. Dette er for å utvikle design, et visuelt hierarki , finne bildebruk osv. Når man jobber i et slikt design mockup verktøy er det lett å gjøre endringer, vurdere forskjellige forslag opp mot hver andre og ikke minst få feedback fra deg. Vi beregner at 2 “runder” i denne fasen.

4

Når designet er spikret begynner jobben med å programmere websiden- Det er fortsatt fult mulig å gjøre mindre designendringer også i delen i prosessen, men hoved-design og struktur skal vi ha spikret i fase 2 og 3.

Siden leveres for godkjenning av deg eller ditt team før den publiseres.