Kategori: Webdesign

Nordås hage

Spennede nybyggprosjekt i Bergen. Jeg har stått for 3D og webside.

BestKjøkken.no

Netthandel med over 1000 produkter for proffe og amatørkokker.

Aas Jakobsen

Aas Jakobsen AS er er ledende innen ingeniørtjenester i Norge. Jeg har laget webdesign, dynamiske websider og drifter sidene. Har også laget aas-jakobsen.com og for aajt.no

AutoMegler1

Automegler1 er en bilbutikk som nå har flyttet over til å kun være på nett. De selger nesten nye biler levert rett hjem til folk! Et spennende og foreløpig et ganske unikt konsept i Norge. Automegler1 trengte en webside som tydelig forklarte konseptet.

Bremsegaranti

Kampanjeside for utvalgte Bosch Car Service verksted. Alle verksted som er på kampanjen har fått egen landingsside.

Canpro

Canpro utvikler automasjonsløsninger for industrien. Jeg har laget webside i WordPress

Foldnesvegen Eiendomsprosjekt

Arkitekt tegnede 2-mannsbolig på Sotra. Jeg har laget alt av salgsmatriale for dette prosjektet. Videobakgrunn med skyer gir de statiske bildene liv.

Solbø eiendomsprosjekt

Jeg har laget alt av salgsmatriell og webside for dette spennede eiendomsprosjektet på Nordås utenfor Bergen.

Lørn.Tech

Lørn skal lære Nordmenn om teknologi! En skikkelig “læringsdugnad” Gjennom flere hundre podcaster har Silvija Seres hatt interessante samtaler med mennesker med mye kunnskap. Jeg har laget en dynamiske websider som organiserer alle podcastene. I tillegg har jeg hosting og driftsansvaret.

Få et tilbud på ny webside, sendt på mail, innen 12 timer

Du vil innen et par minutter få en epost med noen korte spørsmål vi trenger for kunne gi et tilbud. Selvsagt helt uten uforpliktende. Vi er sikre på du vil bli positivt overrasket!