Controlteam AS

Inpercepta har laget nye websider i WordPress for Controlteam AS. Controlteam leverer nøkkelferdige kontrollsystemer for inn- og utland. Inpercepta har designet, laget og drifter websidene.

Gold Wing Club Norway

Webside i WordPress for Gold Wing Club Norway er klubben for GoldWing eiere i Norge. Inpercepta har laget WordPress sider som håndterer butikk med salg av klubbens effekter, medlemskap og interne klubbsider.

Geovita.no

Geovita er et annerkjent rådgivende ingeniørfirma som har jobbet med flere av norges signaturprosjekt inne samferdsel og bygg. Inperceta har laget komplett ny webside i WordPress. Med enkel tilrettelagt publiseringsverktøy.

Nordås hage

Spennede nybyggprosjekt i Bergen. Jeg har stått for 3D og webside.

BestKjøkken.no

Netthandel med over 1000 produkter for proffe og amatørkokker.

Aas Jakobsen

Aas Jakobsen AS er er ledende innen ingeniørtjenester i Norge. Jeg har laget webdesign, dynamiske websider og drifter sidene. Har også laget aas-jakobsen.com og for aajt.no

AutoMegler1

Automegler1 er en bilbutikk som nå har flyttet over til å kun være på nett. De selger nesten nye biler levert rett hjem til folk! Et spennende og foreløpig et ganske unikt konsept i Norge. Automegler1 trengte en webside som tydelig forklarte konseptet.

Bremsegaranti

Kampanjeside for utvalgte Bosch Car Service verksted. Alle verksted som er på kampanjen har fått egen landingsside.

Canpro

Canpro utvikler automasjonsløsninger for industrien. Jeg har laget webside i WordPress

Foldnesvegen Eiendomsprosjekt

Arkitekt tegnede 2-mannsbolig på Sotra. Jeg har laget alt av salgsmatriale for dette prosjektet. Videobakgrunn med skyer gir de statiske bildene liv.