Profil thumb Thomas Knutsen - eier av Inperzepta

Boost ditt firmas suksess: La oss forbedre ditt digitale omdømme

Digital omdømme er mer kritisk enn noensinne, ca 90% av alle kunder leser anmeldelse på nett FØR de tar kjøpsbeslutning!

Med vårt omdømme management system og ekspertstrategier, GARANTERER vi minst 25% forbedret online omdømme.

Dette vil gi deg flere salg og en bedre Google rangering!

"Et nøysommelig oppbygget renomé kan rives ned på et par dager hvis man ikke har bevisst forhold til å vedlikeholde det"

Hva vi tilbyr

Omdømme-styringssystem

Dette er vårt hovedverktøy for å sikre at du får et forbedret omdømme. Dette verktøyet organsiserer, samler inn og sikrer dine anmeldelser på tvers av alle plattformer. 

Omdømmeanalyse

Vi har har mange strategier vi vet fungerer godt for å forbedre omdømme, men før vi utformer en slik strategi vil vi gjøre en grundig omdømmeanalyse.

25% Omdømme forbedringsgaranti

Vi er så sikre på at vår tjeneste vil virkelig gjøre en forskjell at vi garanterer at hvis ikke omdømmet ditt over en periode på 3-6 mnd er forbedret med 25% så betaler du kr 0,-!

Full pakke

En del av ditt omdømme er også hvordan du kommuniserer ut i markedet.

Hvis du ønsker, mot et tillegg,  kan vi håndtere all din markedskommunikasjon.

På den måten skal du være trygg på at dine kunder får et godt inntrykk av din bedrift.

Vanlige Spørsmål & Svar

Systemet vårt sender en SMS eller e-post til kunder for å spørre om de har vært fornøyde med sin kjøpsopplevelse eller tjenesten de mottok. Basert på kundens vurdering, enten leder vi dem til å gi en offentlig anmeldelse på plattformer som Google Reviews eller Trustpilot for positive tilbakemeldinger (4 eller 5 stjerner), eller vi ber om detaljert tilbakemelding gjennom et skjema for de som gir 1-3 stjerner, som deretter sendes direkte til bedriften for intern oppfølging.

Ved en vurdering på 1-3 stjerner, vil kunden bli omdirigert til et feedback-skjema hvor de kan utdype sin opplevelse. Denne informasjonen sendes direkte til bedriften, slik at dere kan adressere eventuelle problemer på en proaktiv måte.

Ja, ved å øke antallet positive anmeldelser på anerkjente plattformer forbedres bedriftens synlighet og rangering i søkemotorer. Dette fører til bedre SEO, ettersom søkemotorer verdsetter brukergenerert innhold som anmeldelser høyt.

Positive kundeanmeldelser forbedrer firmaets omdømme online. Kunder vil få økt tillit og man fjerner en av de største hinder kunder har for å handle eller bestille tjeneste – nemlig at man er usikker på om bedriften er en seriøs bedrift. Ved å ha et slikt godt omdømme gjennom mange gode kundeanmeldelser vil du garantert få økt webtrafikk og flere salg.

Absolutt. Vårt system tilbyr detaljerte rapporter som viser endringer og trender i ditt digitale omdømme over tid, slik at du kan måle effekten av dine omdømmestyringsstrategier.

Vi tar personvern på alvor og følger alle relevante lovverk og beste praksiser for databeskyttelse. Kommunikasjonen med dine kunder skjer på en sikker måte, og deres data håndteres med største forsiktighet. 

Om det kommer en eller annen negativ anmeldese som “slipper unna ” systemet vårt så trenger ikke det være negativt. Du kan enkelt, direkte fra systemet svaret kunden. Ved å adressere kundens bekymringer og forbedre tjenestene deretter – kan det vise potensielle kunder at din bedrift bryr seg om kundetilfredshet og er villig til å gjøre forbedringer.

Nei det er ikke i utgangspunktet mulig. Men hvis den som har skrevet den negative anmeldelsen har brukt ord som er sjikanerende eller rasistiske kan man søke Google om at blir fjernet. Google åpner også for at anmelelser gitt av personer som aldri har vært kunde hos deg også kan bli fjernet. Men her er bevisbyrden hos deg som firma og det kan være vanskelig har vi erfart.

Den beste måten å håndtere negative anmeldelser er å 1. gi et sakelig og ryddig svar. 2. Sørge for å kompesere med ekstra mange gode anmeldelser.

Faktisk kan en gjennomsnitts score på 4,5 se mer troverdig ut en full 5 stjerners score.

Mange bedrifter får en umiddelbar økning i positive anmeldelser og forbedret frekvens av kundetilbakemeldinger kort tid etter implementering. Langsiktige effekter, som forbedret SEO-rangering og merkevarebygging, kan ta noe lenger tid å materialisere.

I dagens digitale tidsalder er ditt omdømme på nett like viktig som det fysiske førsteinntrykket. Et omdømmestyringssystem hjelper deg med å proaktivt samle, overvåke, og fremheve positive kundeerfaringer, samtidig som det gir deg verktøyene til å adressere og forbedre eventuelle negative tilbakemeldinger. Dette bidrar til å bygge tillit og troverdighet hos både nåværende og potensielle kunder, forbedrer din digitale synlighet og kan positivt påvirke din søkemotoroptimalisering (SEO).

Ja, systemet vårt gir muligheten til å svare direkte på kundeanmeldelser. Dette tillater deg å bygge en sterkere relasjon med dine kunder ved å vise at du verdsetter deres tilbakemeldinger og er engasjert i å forbedre deres kundeopplevelse.

Vi gir deg en enkel innbyggingskode som lar deg vise de positive anmeldelsene direkte på din webside. Dette er en flott måte å vise potensielle kunder de positive erfaringene tidligere kunder har hatt, noe som kan øke tilliten til merkevaren din og overbevise flere om å velge dine tjenester eller produkter.

Ja, du kan bruke dette systemet på tilnærmet alle tjenester som har kundegenererte anmeldelser, inkludert Booking.com

Hva våre kunder sier

Få et tilbud på omdømme-
styring