Profil thumb Thomas Knutsen - eier av Inperzepta

Komplett skreddersydd nettbutikk

Med WooCommerce for WordPress kan vi tilpasse og bygge nettbutikk slik som er best for ditt marked og produkter. Vi tilbyr en robust og skalerbar nettbutikkløsning hvor kan ta betaling med med Vipps, Klarna og kredittkort.

"En perfomance nettbutikk trenger ikke koste skjorta"

Hva vi tilbyr

Ubegrenset antall produkter

Vår nettbutikkbutikkløsning har ingen begrensinger i antall produkter og kan lett skaleres til det “uendelige

Fokus på kundereisen

Det er ikke til å legge skjul på at mange kunder forlater nettbutikker fordi det rett og slett blir for komplisert, utydelig eller at de mister tillit til at det er en seriøs nettbutikk. 
Dette er ting vi har fokus på og alltid optimaliserer.

Kobling av nettbutikken mot Google

Svært mye av salget ditt vil komme fra Google. Google har en rekke gratis og betalte tjenester for å fremme dine produkter. Vi kobler butikkene med API(Kommunikasjon på baksiden) mot Google slik at produktene dine vil vises med bilde og pris i Googlesøk.

Full pakke

Vi kan ta oss av alle aspekt rundt lage nettbutikk for deg. Inkludert design betalingsløsninger, produktfoto, produktbeskrivelser, importere 100-vis av produkter samtidig, SEO optimalisering osv. 

Vanlige Spørsmål & Svar

WooCommerce er en fleksibel, åpen kildekode e-handelsplattform bygget på WordPress. Den lar deg selge både fysiske og digitale varer, tilby kundene ulike betalingsmåter, og tilpasse din nettbutikk etter dine spesifikke behov.

Funfact: 36% av alle nettbutikker på internett er bygget med WoCommerce

WooCommerce i seg selv er gratis å bruke, men du må regne med kostnader knyttet til webhotell, eventuelle premium  utvidelser, og tilpasning for å møte dine unike behov.

Som din partner i å sette opp og administrere din WooCommerce-nettbutikk, tar jeg hånd om de tekniske detaljene, slik at prosessen blir så enkel og problemfri for deg som mulig. Å legge til produkter i WooCommerce er en rett frem prosess med et brukervennlig grensesnitt hvor du kan inkludere produktbeskrivelser, bilder, priser, og mer. Når det gjelder ordrehåndtering, tilbyr WooCommerce et klart og oversiktlig system hvor du kan se ordrestatus, kommunisere med kunder, og oppdatere leveringsstatus med noen få klikk. Selv om disse oppgavene kan virke overveldende i starten, er målet mitt å sørge for at du føler deg komfortabel og selvsikker i å bruke disse funksjonene. Jeg tilbyr også opplæring og støtte, slik at du kan håndtere nettbutikken din effektivt

Absolutt. Som din tekniske partner og ekspert på WooCommerce, er mitt mål å sørge for at din nettbutikk ikke bare møter, men overgår dine estetiske og funksjonelle forventninger. Jeg jobber tett med deg for å forstå din visjon og merkevareidentitet, slik at nettbutikken blir tilpasset nøyaktig slik du ønsker. Med tilgang til et bredt spekter av tilpassbare temaer og muligheten til å utvikle unike, skreddersydde løsninger, kan jeg garantere at designet på din nettbutikk vil skille seg ut i markedet. Enten det er gjennom tilpassing av et eksisterende tema eller utvikling av en helt ny design fra grunnen av, er mitt mål å levere en nettbutikk som ikke bare ser fantastisk ut, men også gir en sømløs brukeropplevelse for dine kunder.

Ja, WooCommerce støtter salg av både fysiske og digitale produkter. Du kan enkelt sette opp digitale nedlastinger og administrere tilgangsrettigheter for kjøpte filer.

Ja absolutt. Det er en litt mer komplekst, men vi kan sette dette opp for deg – Vi kan tilogmed sette opp at den automatisk gjentagende betalingen skjer ved å bruke Vipps (For norske markedet) – For utlandske kunder kan man bruke PayPal eller Kredittkort for automatisk gjentagende betalinger. 

WooCommerce støtter mange betalingsgatewayer, inkludert PayPal, Stripe, kredittkort, Vipps, Klarna og til og med bankoverføringer. Du kan velge de betalingsløsningene som passer best for din butikk og dine kunder.

Ja, WooCommerce er svært SEO-vennlig, og vår tilnærming til å optimalisere din nettbutikk tar denne styrken til et nytt nivå. Vi installerer Rank Math, et ledende SEO-hjelpemiddel for WordPress, som vår standard for alle WooCommerce-nettbutikker vi jobber med. Dette verktøyet tilbyr avanserte funksjoner som gjør det enklere å optimalisere ditt nettsted for søkemotorer direkte fra WordPress-dashboardet.

Med Rank Math kan vi enkelt tilpasse dine produktsider, blogginnlegg og kategorisider med SEO-vennlige titler, metabeskrivelser, og URL-strukturer. Rank Math gir også verdifull innsikt med sin innebygde innholdsanalyse, som anbefaler forbedringer basert på beste SEO-praksiser. Dette inkluderer alt fra bruk av nøkkelord til lesbarhet, noe som sikrer at ditt innhold ikke bare er optimalisert for søkemotorer, men også engasjerende og verdifullt for dine besøkende.

Ved å bruke Rank Math i kombinasjon med WooCommerce’s naturlige SEO-vennlighet, sikrer vi at din nettbutikk ikke bare er klar for nåtidens konkurransedyktige marked, men også posisjonert for å vokse og oppnå bedre søkemotorrangeringer over tid. Med vår ekspertise og disse kraftfulle verktøyene, er målet å maksimere din online tilstedeværelse og drive mer relevant trafikk til din butikk.

WordPress og WooCommerce er blitt svært sikre treknologier i de siste årene. Selvom det kanskje ikke alltid har vært slik. Men det forutsetter at man aktivt drifter siden ved å holde plugins oppdatert og har sikkerhets funksjoner aktivert. Hvis du velger en driftsavtale med oss vil vi garantere for sikkerheten.

Når det gjelder sikkerhet på betalingstransaksjoner er ikke det et tema da all digital kommunikasjon vedrørende betaling gjøres av 3. part som Vipps, PayPal, Klarne eller Stripe

Ja, WooCommerce har innebygget lagerstyring som lar deg spore lagerbeholdning, sette opp varsler for lav lagerbeholdning, og automatisk stoppe salg av produkter som er utsolgt.

WooCommerce inkluderer detaljerte rapporter og analyser som gir innsikt i salg, kunder, produktstatistikk og hvor kundne kommer fra.

For dypere analyser, kan du integrere med verktøy som Google Analytics.

Hva våre kunder sier

Referansebutikker

Materiell nettbutikk

Olivenlinden1830

Skjermblde av nettbutikken vuggebaby.no laget og driftet av Inpercepta AS

Vuggebaby.no

Screenshot av websiden scubanorway. -laget i Worrcommerce av Inpercepta

Scubanorway.no

Få et tilbud på utvikling av din nettbutikk